Loopbaanbegeleiding

Werken neemt een groot deel van ons leven in. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat je jezelf goed voelt in je functie en bij je werkgever of als zelfstandige bij je activiteit. Wanneer je voelt dat er wat bij je speelt dat dit goede gevoel in de weg staat kan loopbaanbegeleiding je de ondersteuning bieden die jij nodig hebt om dit weer te keren.

 

Met mijn HR ervaring ben ik op de hoogte van rechten en plichten die je hebt als zelfstandige of medewerker en ken ik de cultuur en structuur van verschillende organisaties. Ik kan me hierdoor makkelijker een duidelijk beeld schetsen bij jouw loopbaanvraag. Eerst ben ik je luisterend oor en daarna kunnen we meteen samen heel praktisch aan de slag.

 

Met of zonder loopbaancheque van VDAB:

Ik ben erkend loopbaanbegeleider door Pygmalion loopbaancentrum in samenwerking met VDAB. Kom je in aanmerking voor loopbaancheques, dan kan je hiermee bij me terecht. De eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en een tweede voor nog eens 3 uur. Eén loopbaancheques kost slechts 45 euro, voor 90 euro kan je dus al terecht voor 7 uur persoonlijke coaching. Kom je niet in aanmerking voor deze cheques, contacteer me dan gerust om een traject op jouw maat te bespreken met coaching tarieven.

 

Ben je productiemedewerker, boekhouder, technieker, orderpicker, sales medewerker, poetshulp, officer of manager, … 

 

Wat je vraag ook is, aarzel niet me te contacteren, ik ondersteun jou graag zodat jij jezelf kan versterken.