Plezier werkt

Met enthousiasme en ervaring in HR, training en loopbaanbegeleiding, breng ik een vleugje speelsheid en plezier in de professionele omgeving.

Spelactiviteiten vormen een laagdrempelige manier om essentiële vaardigheden te ontwikkelen, zoals effectieve communicatie, het benutten van individuele talenten, het inschatten van anderen, en het bevorderen van samenwerking - alles terwijl we samen genieten van een ontspannen sfeer.

Deze informele interacties dragen bij aan een grotere betrokkenheid, verbeterde productiviteit en verminderde stress, wat weer leidt tot een gezondere werkomgeving.

 

Bij 5Rhuis bieden we enkele leuke spel- en funactiviteiten die perfect zijn als snelle pauze of als onderdeel van een training- of teambuildingprogramma.

Stel je voor hoe een dartstoernooi de gangen van je kantoor vult met opwinding, of hoe een dagje XL Twister de werkplek omtovert tot een kleurrijk speelveld vol hilarische poses - een geweldige manier om teamleden uit te dagen en samen te lachen.

 

Als HR-professional weet ik ook dat het toevoegen van speelse activiteiten aan personeels- en familieevenementen een groot succes is, voor zowel jong als oud. Het zorgt altijd voor onvergetelijke herinneringen.

 

Deze spel en funactiviteiten kunnen ook worden ingezet voor privéfeesten, sportevenementen, schoolactiviteiten en bedrijfsevenementen van elke aard. Neem gerust contact met me op met jouw ideeën.

 

Werkplezier spel - Kwaliteitenspel - Waarden- en normenspel - Lekker blijven werken spel

 

Mega Twister 7x7m

€ 100

Springkasteel Disco

€ 125

Springkasteel Wit

€ 165

4 op een rij XL

€ 20

Darts op staander

€ 15

Kubb spel

€ 8

Domino 15 x 7,5 cm

€ 3

Mikado 44cm

€ 3

"Plezier en blijdschap is de brandstof voor succes, zowel op persoonlijk als professioneel vlak."

Bovenstaande spel en fun prijzen zijn per dag inclusief BTW - tenzij anders vermeld

SUPER VOORDELIG: extra aansluitende dag = toeslag dagprijs aan -50%

Gratis afhalen mogelijk - Levering vanaf bestellingen van min. €100

Leveringen in Heist-op-den-Berg en omliggende gemeenten, leveringskost van €0,50/km.

Leveringen buiten deze regio, neem even contact op voor de mogelijkheden.