Wie ben ik

Mama, echtgenote, HR professional, coach, ondernemer, ...

 

Hoi, Ik ben Femke de oprichtster van 5Rhuis, waar het werken met mensen centraal staat.

 

Al van op de lagere school kwamen vrienden hun hart bij me luchten, ze voelden zich veilig en ik vond het fijn om er te kunnen zijn voor hen. In het middelbaar koos ik voor een richting in de sociale wetenschappen en nadien studeerde ik verder in de richting sociaal werk waarin ik mijn diploma behaalde met de specialisatie in Human Resource Management.

 

Van daaruit begint mijn professioneel verhaal en ben ik gegroeid in verschillende HR functies. Ik werkte in zowel grote als kleinere organisaties en ik hecht er altijd waarde aan om nauw contact te hebben met de medewerkers.

 

Na bijna 10 jaar in dienstverband te werken besloot ik om aan een eigen droom te gaan werken, zo richtte ik begin 2022 5Rhuis op, met als doel het ondersteunen van personen en organisaties in het vinden van een evenwicht tussen de te behalen resultaten en het werkgeluk van de mens in de organisatie. Mijn favoriete quote: “You don’t build a business, you build people and then people build the business.”

 

Om anderen goed te kunnen ondersteunen, werk ik ook steeds aan mijn eigen ontwikkeling, met als doel het beste door te kunnen geven aan de mensen en organisaties waarmee ik werk. Zo behaalde ik o.a. twee bijkomende microdegrees aan de Thomas More Hogeschool, met de focus op talentgerichte loopbaancoaching en positieve psychologie en welzijn.