Coaching en training- Praktische oplossingen op maat in je organisatie

Zitten je medewerkers of teams met vragen, troubles of ontwikkelingsnood dan kunnen we een traject op maat uitwerken of verschillende coaching modules, loopbaan- of outplacementbegeleiding aanbieden.

 

Mogelijkheden kunnen zijn.:

  • Workshops voor medewerkers - op maat
  • Team coaching: verbeteren van interactie in een team
  • Individuele coaching / aansturen van je team
  • Individuele coaching loopbaanbegeleiding:
    • versterken van de persoon in de werksituatie
    • zelfvertrouwen in je job

 

Wist je dat jouw voltijds tot halftijds medewerkers uit Vlaanderen en Brussel elke 6 werkjaren recht hebben op een loopbaanbegeleidingstraject met voordelig tarief doormiddel van loopbaancheques.  De eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en een tweede voor nog eens 3 uur. Eén loopbaancheques kost slechts 40 euro. 

Ook jij als werkgever kan gebaat zijn door je medewerker te helpen de weg naar loopbaanbegeleiding te vinden.

Als erkend loopbaanbegeleider door Pygmalion loopbaancentrum in samenwerking met VDAB kan je medewerker die in aanmerking komt voor deze cheques bij me terecht; voor wie niet in aanmerking komt voor de cheques werken we via coaching tarieven. Heb je vragen voor je medewerker over deze werking of hoe een loopbantraject er uit kan zien, aarzel niet om contact op te nemen.

Coaching en training- Individueel

Wil je investeren in je eigen ontwikkeling en jezelf versterken, dan kunnen we met een persoonlijk coaching/talentontwikkeling- of traing traject aan de slag.

Dit kan in de vorm van loopbaanbegeleiding of een los traject met loopbaanvragen. Maar kan evengoed volledig los daarvan staan:

 

  • Sollicitatiebegeleiding:

Solliciteren vraagt de nodige tijd en aandacht en kan bovendien soms ook met stress gepaard gaan. Je geeft zelf aan welke drempels jij ervaart en mee aan de slag wil.

- Analyse; Welke functie, sector, werkgever past bij mij.

- Het vinden van de juiste vacatures

- Een overzichtelijk CV opstellen met een sterke motivatiebrief

- Sollicitatiegesprek oefenen + tips en tricks

- Voor- en Nabespreking bij echt solliciteren